Nederlands Espanol English

Ervaringen

Ik kan de behandelingen van Sophie van harte aanraden! Ik zat jarenlang op slot, niets lukte. Maar na twee behandelingen ontwaakte er iets in mij en zag ik de echte MIJ! Een mens kopieert onbewust zoveel gedrag van ouders en neemt aan dat jij dat bent. Zo leefde ik de angsten en beperkingen van mijn ouders. Je trekt vanuit die overtuigingen een leven aan dat daarbij hoort. Bijvoorbeeld "Ik ben niet goed genoeg", je trekt dan mensen of situaties aan die dat geloof bevestigen. Maar sinds de behandelingen bij Sophie zijn er sindsdien op meerdere vlakken deuren geopend. Mijn lichaam is zich aan het herstellen en ik heb tijdens de behandeling mezelf gezien zoals ik echt ben, vol zelfvertrouwen, sterk, en ben nu vanuit dat geloof aan het leven en trek daarmee nieuwe mensen en situaties aan. Ik kan Sophie en haar praktijk dus van harte aanraden!!! Ik ben je nog steeds dankbaar Sophie! x

 Josie Kneepkens

 

Ha Sophie!

Ik wil je even zeggen dat ik me bijzonder goed voel. Er is echt iets gebeurd tijdens de behandeling en daar voel ik nu de resultaten van. Ik voel me alsof er een lichtje weer aangegaan is, alsof er weer een kabeltje aangesloten of weet ik wat. Ik kijk anders de wereld in. Weer als m´n vrije zelf, zonder dat zware gevoel dat ik - nu achteraf gezien - jaren bij me droeg. Lichter. Ik ben anders aan het werk de afgelopen dagen. Heb m´n kantoor opgeruimd, mappen gemaakt, dingen opgeborgen, een agenda aangelegd. Dingen die ogenschijnlijk heel normaal zijn, maar voor mij was het dat niet meer. Had overal chaos en alles koste me zoveel moeite en energie. Het mooie is dat het ook bij mijn partner doorwerkt, de laatste dagen is hij bijzonder kalm en zelfs vrolijk. Veel dank voor je warme begeleiding!

Anoniem

 

Een cranio-sacraal behandeling kan ik nog het best vergelijken met de momenten voor het slapengaan. Het lichaam ontspant en wordt warm, de hartslag wordt rustig, een vredig gevoel maakt zich meester van de geest, de opgehoopte spanning van de dag vloeit uit mijn lichaam. Soortgelijke ervaringen heb ik bij de cranio-sacraal behandelingen. Deze behandelingen gaan alleen veel dieper en zijn veel krachtiger qua werking dan de momenten voor het slapengaan. Met gewone ontspanning bereik ik dat niet. Spanningen in mijn lijf die zich niet of heel moeizaam oplossen door zelf te ontspannen, worden tijdens deze cranio-sacraal sessies behandeld. Die spanningen zitten op bepaalde plaatsen op mijn lichaam, die dan door de therapeute worden behandeld. Vaak zijn die spanningen gevolg van stress of emotionele pijn. Doorgaans hoef ik die plaatsen niet aan te wijzen, maar voelt ze die plaatsen zelf met haar handen. Ook spanningen waarvan ik me niet of nauwelijks bewust van was worden behandeld. Na de behandeling voelt mijn lichaam rustig aan en heb ik het gevoel beter contact met mijn lichaam te hebben. Het voelt vaak aan als een bepaalde bevrijding. Ook voel ik me na een behandeling mentaal sterker. Doorgaans werkt de behandeling nog een paar dagen tot een week door en nemen mijn gezondheidsklachten verder af. Kortom, ik ben erg blij dat ik de stap genomen heb om de craniosacrale therapie te volgen. Het heeft mijn gezondheid een flinke duw in de goede richting gegeven.

H. Westerbeeke